Bredt udvalg af skærmvægge hos NiceWall

Nicewall

Pladsmangel er et udbredt problem. Dét gælder særligt i storbyerne, hvor mange af os holder til i små lejligheder. Selvom pladsen i dit hjem er begrænset, er der dog en lang række ting, du kan gøre, for at indrette dig hyggeligt og funktionelt.

Tips til indretningen af den lille bolig

Når du har begrænset plads at gøre godt med, bør du først og fremmest sikre dig, at der ikke er for mange møbler i dit hjem. Sørg for at udvælge nogle møbler, som udnytter pladsen bedst muligt, og skil dig af med de ting, der ikke har noget formål.

Dertil kan det være en god idé at bruge masser af lyse farver. Mørke farver giver ofte indtrykket af at fylde meget, og derfor bør du begrænse mængden af for eksempel sorte og mørkegrå ting, når du indretter en bolig, der præges af pladsmangel. 

Hvis du har muligheden for det, kan et stort vægspejl også give indtrykket af mere plads, end der egentlig er i et givent rum. Et stort spejl får rummet til at virke større, fordi spejlet reflekterer alle former for lys og skaber, hvad der ligner en ekstra dimension i rummet.

Sidst men ikke mindst kan en skærmvæg være en fremragende tilføjelse til små hjem. En skærmvæg tillader dig at dele et rum op i to, og da den er flytbar, har du mulighed for at stille den frem, når der er behov for det.

Find din skærmvæg i dag   

NiceWall har et bredt udvalg af flotte skærmvægge. Udvalget omfatter både vægge i 3 og 5 dele, og væggenes motiver spænder blandt andet over træer, blomster, diverse mønstre og mosaik. Fælles for dem alle er, at de på budgetvenlig vis vil give dig mulighed for at afhjælpe følelsen af pladsmangel i hjemmet. Klik her og køb din væg i dag.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these