Data via mobilen

 

Først var det sms alle sendte hele tiden, så gik det hen og blev tale og nu er det nået til at data er noget mange bruger. Datatrafikken stiger med meget høje vækstrater i takt med mobilpriser på data falder med raketfart og en masse nye mennesker hver dag får sig sin første smartphone. For smartphone er ens betydende med man bruger meget data meget mere end på de tidligere mobiler, der var der før smartphone. De fleste mobilselskaber er nød til at udvide deres netværk kraftigt for at kunne håndtere der meget kraftige stigninger i dataforbruget.

For rigtig mange bruger enormt meget data og jo bedre mobilpriser man har på data, jo større bliver ens forbrug også af det. Nogle af de store mobilselskaber, mener at priserne på data er kommet for langt ned, da data er ret dyrt at håndtere. Selv om de synes det, er der mange der bruger fordelene ved de billige data til at bruge endnu mere data end hvad man ellers ville gøre. De kommende år, vil de fleste indtægter fra mobilpriser være via data, da forbruget af det, er kraftigt stigende.

Måske har mobilselskaberne fundet deres nye guldkalv, i form af data som bliver brugt i enorme mængder og bare stiger og stiger for hver dag der går. Lige i øjeblikket er det som om, forbrugerne slet ikke kan få nok af det. Det stiller meget høje krav til datanetværk at håndtere alt det data og med faldende mobilpriser, vil der blive brugt endnu mere data.  Selskaberne tjener mere på det, selv om mobilpriserne falder konstant, simpelthen fordi forbruget øges hele tiden. Smartphone er nået alle har i disse tider og de er storforbruger af data. Heldigvis er mobilpriser så lave at man har råd til at bruge dem.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these