Det er fedt med nye kabler

Der har i mange år været et rygte om at der var en person der spredte  dårlige rygter omkring andre hjemmesider på nettet, for at hans egen  hjemmeside kunne blive set i et bedre lys.

Problemet var bare at der  ikke var nogen der viste hvem denne løgner var. Løgneren brugte forskellige  forums til at sprede hans løgne og han gemte sig bag store ip adresser  i udlandet, og han var derfor ikke til at spore, men som årene var  gået, var der efterhånden kun et par stykker hjemmesider der ikke  var blevet svinet til, så vi kunne efterhånden gætte os til hvem  det kunne være, men der var stadig et par stykker det kunne være,  og eftersom man ikke kender hinanden indbyrdes på nettet, er det ikke  til at vide hvem af dem det er, og det irriterer os der er blevet svinet  til, utroligt meget og så snart vi har regnet ud hvem det er, melder  vi det også til politiet så han kan blive straffet.
HDMI kable 4
Vi tror at løgneren  er en af ejerne af billige hdmi kabel, men der er desværre et par stykker der sælger billige hdmi kable  på nettet og vi kan derfor ikke regne ud hvem af dem det er. Men vi  ved altså at det er en sælger af billige hdmi kabel, da det de gange  der er blevet løget har været om andre hjemmesider der har solgt billige  hdmi kabel, og ergo må det altså være en sælger af billige hdmi  kabel.

Vi venter i spænding, til det næste dårlige rygte begynder  at florere så vi kan få spændt snoren endnu mere omkring løgnere.  Alle os der er blevet ramt af løgneren, er altså alle sælgere af  billige hdmi kabel, og vi har længe diskuteret om vi skulle melde det,  eller gøre selvtægt og køre hans side i sænk via negativ seo. Vi  har valgt at melde løgneren til politiet når vi finder ham.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these