Det er typisk når man har stået en hel dag og ventet ved kysten til havet

Det er  typisk når man har stået en hel dag og ventet ved kysten til havet,  og bare stået og ventet på at der skulle hoppe en dum fisk på ens  savagear og altså ens krog, og så at der slet ikke komme ren fisk til sidst.

savagearMan står hele dagen og venter, og hvis man stadig ikke har fanget en  fisk, til aller sidst på dagen, bliver man mere og mere nervøs, og  ens håb stiger konstant. Når man så til aller sidst indser at man  ikke fanger så meget som en eneste fisk denne dag, går det op for  en at man har tabt spillet til de dumme fisk, ens savagear er for dårligt,  og man har spildt en hel dag på at stå op og lave ingenting. Det er  en forfærdelig følelse og ens håb styrtdykker lynhurtigt, og man  kan godt være irriteret et par dage efter, fordi det simpelthen er  så træls, bare at stå der og spilde sin tid.

Det er altså til at  gå helt i sukker chok over, og når man oven i købet lige har købt  noget nyt savagear, er det ikke fordi man kommer tilbage til den samme  butik, hvor man købte savagear lige med det samme, for det har fået  en meget dårlig position i en hjerne, når man tænker om gode fiskebutikker.  Det er altså en skandale når man har stået en hel dag med sit savagear  i vandet, og så komme hjem til konen uden så meget som en eneste fisk,  hun begynder at undre sig om man min har lavet noget andet, og om man  er begyndt at lyve for hende.

Det er derfor at når jeg ikke har held  med mit savagear i vandet, at jeg lige kører forbi den lokale fiskeforretning,  og køber et par fisk med hjem, så jeg ikke ligner en kæmpe idiot  overfor min familie, for jeg havde trods alt pralet lidt af mit nye  savagear, inden jeg overhovedet havde taget det i brug.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these