Du kan få renset din facade for alger

Alger på facaden. Det er der ikke mange, der synes er særligt pænt. Men heldigvis findes der løsninger, som kan klare problemet.

Hvad er alger?

Alger kan være forskellige ting. Det er en massebetegnelse for forskellige typer af organismer, der kan leve forskellige steder. Alger findes i forskellige størrelser og udformninger. De vokser på fugtige overflader og så skal de selvfølgelig have lys og næring til at vokse. Generelt er det typisk nordvendte overflader og overflader med skygger, der bliver ramt af algevækst.

Ikke sjovt på facaden

Det ser ikke pænt ud med alger på din facade. Det sender også signaler om at du ikke har styr på dit hjem eller din virksomhed. Så det vil de fleste gerne løse. Heldigvis findes der løsninger, så du kan få din facade ren igen.

Husk miljøet – overvejelser omkring algerens

Alger bliver mere og mere almindelige i både danske hjem, men også i virksomheder og institutioner og andre steder. Det er ikke altid pænt, så de fleste ønsker at fjerne dem.
 Planlægger du at få foretaget en algerens, så er det vigtigt, at du tænker på vores allesammens miljø. Altså hvilke metoder vil du benytte til at fjerne algerne. Så det er ikke en god ide at benytte kemi, da det direkte kan skade dyreliv, vandløb og sågar mennesker. Det kan man eksempelvis overveje i forbindelse med algerens.

Den rigtige måde

Det er vigtigt at bruge den rigtige metode, når du skal have fjernet dine alger. Det kan du heldigvis. Og det kan du både hvis det er på din facade, men også evt. på frister, på dit tag, måske på skilte eller andre steder på din terrasse. Faktisk kan det også være på dine køretøjer. Der kan være andre grunde end udseende til at du gerne vil fjerne alger. 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these