Dykning Cruise på Maldiverne

Hvis du elsker havet og dykning, så hvorfor ikke chartre en levende ombord dykning krydstogt med din dykning venner. Kollektivt, kan du spare langt flere penge og tid, hvis du bor et bræt en dykning krydstogtskib og gå island hopping, dykning og fiskeri i de næste ti dage af din ferie. Det er, fordi du kan gøre op med dit hotelophold, spare rejsetid og kan gå til en masse mere dykke pletter. Hvor skal vi hen til et krydstogt dykning ferie? Prøv at gå til øen nation af Maldiverne.

Selvom der er mange verdensklasse kurbade, hoteller og resorts i Maldiverne såsom Banyan Tree Spa resort, har du ingen grund til at bo i dem, medmindre du ville. Tja, hvis du ønsker at bo i et luksuriøst feriested, kan det være en undskyldning for dig at rejse til Maldiverne igen at nyde disse kursteder. Dette er fordi, når du har scuba dykkede i Maldiverne rejseguide, vil du ønsker at gå tilbage der igen. Maldiverne er en dykker paradis.

De atoller i Maldiverne blev dannet, når millioner af år siden, et stort udvalg af vulkaner steg fra gulvet i det Indiske Ocean. Som tiden går, sank vulkaner tilbage i Det Indiske Ocean efterlod koralrevene på de maldiviske atoller og øer, vi ser i dag. Derfor er Maldiverne er bedst kendt for sine hvide sandstrande og krystal blå laguner vrimler med marine liv.

Landet har ingen stor landmasse, men i stedet består af omkring 1200 koraløer med et samlet areal på 104,00.00 sq kilo hvoraf 99% er havet. Af disse øer, mere end 200 af dem kun lidt er beboede. De fleste af øerne er ikke højere end seks fod (ca. 2 meter) over havets overflade og forskere har advaret om, at de er meget modtagelige for den globale opvarmning, og måske en dag, forsvinder i havet. Der er allerede tegn på, at dette sker.

Overflødigt at sige, er grundpillen i det maldiviske økonomi drevet af de fiskerimuligheder og turisme. Omkring 500.000 turister ankommer på disse øer årligt. Hovedstaden i Maldiverne er Male (udtales som Ma-leh). Ved at røre ned i lufthavnen, willbe du whisked væk af en fiskerbåd, fordi hovedstaden er ikke større end et par fodboldbaner og har en af ​​de mest tætte befolkning i verden.

Maldiverne har været en selvstændig suverænt land bortset fra en kort besættelse af den portugisiske. Derefter blev et britisk protektorat i midten af ​​halvtredserne og opnåede fuld selvstændighed i 965. Det har været et islamisk land i mere end 800 år.
Under Ming-dynastiet, kaldet kinesiske sømænd Maldiverne den “nedsænket bjergkæde” skrev kommentarer om disse øer.

Hvis du nyde ferie i rolige tropiske øer eller bare elsker fiskeri og dykning, så Maldiverne vil være en stor feriemål for dig. Åh, jeg glemte at nævne, hvis du er en seafood elsker, jeg tror, ​​der er ingen andre steder på jorden, hvor du kan få sådan en bred smorgasbord lækker mund vanding skaldyr, undtagen i Maldiverne.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these