E juice og typer af personer

Du ved vel allerede, at det med hvad man står for som person meget ofte kommer til udtryk gennem hvilket forbrug, man har. Det er i hvert fald noget, der har været meget tale om, både når vi kigger i litteraturen, og når vi kigger i medierne, den videnskabelige verden mm. Så det er gået hen og blevet det, som vi vel kan betragte som common knowledge, altså en almindelig slags viden som er alment kendt ude i befolkningen. Når vi går ind og taler om noget som e juice og e cigaretter, så kan vi også sige meget om, hvilken person det er, der forbruger denne type af produkt. Vi kan for eksempel starte med at kigge på, hvorfor produkter som e cigaretter og e juice overhovedet er relevante for nogle mennesker, mens de ikke er relevante for andre. Her må det siges, at fællestrækket er, at alle dem, som disse produkter kan være relevante for på en eller anden måde er afhængige af nikotin, og nok typisk er det på grund af, at de har røget cigaretter.

Kan du gætte hvem jeg er ud fra min e juice?

Du ved altså, at jeg højest sandsynligt har røget cigaretter, hvis jeg nu er forbruger af e cigaretter og jævnligt køber e juice. Men kan du sige mere om mig, hvis jeg vælger en bestemt type af e juice? Ja, det er det store spørgsmål, og svaret til dette må være nærmere et ja end et nej. Du kan ikke sige fuldstændig, hvem jeg er, men du kan sige en lille smule om, hvem jeg enten er, eller ikke er. Hvis jeg tager en e juice med smag af grøn the, kan det være, at jeg går meget op i økologi og sundhed, for eksempel.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these