Finde en bh, der passer din Brystskål

Der har været en masse snak sidst, at kvinden ofte ikke bære den rigtige størrelse komfort bh til deres krop type. Men hvis du er blevet målt , og er stadig ude af stand til at finde den perfekte bh Følg disse tips for at hjælpe dig.
Måling efter en bh
Først og fremmest, hvis det er muligt , få en professionel til at gøre det, som de er uddannet til at gøre det, og ved præcis, hvad der skal måles . Følgende er , hvordan du bestemme din band og kopstørrelser :
Mål omkring toppen af ​​dine ribben , hvor din bh færdig, så hvis det er under 33 inches , tilsættes fem inches og hvis det er over 33 runde op til det næste lige tal, altid runde op til det næste lige tal , vil dette være dit band størrelse
Derefter måle omkring torso hjælp den største del af dit bryst , med henblik på at finde ud af kop størrelse
Du vil derefter trække denne sidste måling med bandet størrelse , hvilket vil give dig et tal, der bestemmer din kop størrelse
Hvordan at kontrollere, om bh passer virkelig ?
Fordi hver Comfort bra er lavet forskelligt, selvom du har målingerne hele regnet ud , vil ikke alle bh’er passer godt på dig. Følgende er hvad du skal kigge efter , når de forsøger på bh’er :
Dit bryst passer koppen helt
Bandet sidder under den nederste del af dit skulderblad
Det stykke stof mellem skålene ligger fladt på dit brystben
Når du sidder ned , bør bra ikke sidde væk fra dit bryst
Bandet i ryggen ikke løft, hvis så du kan være nødvendigt at tilføje længde til stropperne eller få en større band størrelse.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these