Flyttekasser kan godt være sjove

 

Der er mange sjove ting man kan lave med flyttekasser. Selv når man er flyttet. Dette mente mine to piger i hvert fald, og ville gøre alt for, at jeg beholdte mine kasser af pap. Dog blev jeg nødt til at forklare dem, at jeg havde lånt dem af et flyttefirma, og derfor ikke kunne beholde dem. Der var dog lidt låg på sandheden der.

 

Jeg ville helst undgå at beholde dem, og det var ifølge mit flyttefirma valgfrit, om man ville give dem tilbage. Man havde fået nogen flyttekasser gratis, og bestemte derfra, om man ville kalde det et lån, eller om man ville kalde det at få. Dog ville jeg helst ikke have at de stod i min stue dagen lang, og jeg vidste at mine piger ikke ville have tålmodighed til at male dem lidt pænere. Pifte dem lidt op, så de ikke var så grimme og brune at kigge på. Desuden havde de deres fantasi, og er da ligeglade med hvordan de ser ud.

Er et telt lige så godt som flyttekasser?

De satte sig faktisk i en flyttekasse hver, som de havde dækket op med puder til lejligheden. De ville ikke have, at jeg skulle aflevere de flyttekasser tilbage, som ellers var så  sjove. Til sidst blev jeg nødt til at bestikke dem, og give dem et lyserødt telt, som det i stedet kunne lege i. Jeg tror også mine to prinsesser bliver meget gladere for det i længden. Især fordi det er lidt større, men stadigvæk hyggeligt, og så kan de begge være i det, på samme tid.

 

Jeg er også gladere for et telt, end for flyttekasser. Teltet står nemlig ikke i stuen, og selv hvis det gjorde ville det være pænere at kigge på end pap. Desuden så ville jeg gerne støtte op om flyttefirmaet, og sørge for andre kunne få  samme gode oplevelse med lån af papkasser som mig. Læs mere her.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post