GU10 i Afrika

 

Nu er jeg i Afrika nærmere bestemt Kenya, og her er der virkelig rart at være. Imidlertid er afrikanerne meget fattige, men det er stadig afhængige af strøm, så de kan få lyst deres hjem op. Det ville virkelig være en god idé, hvis afrikanerne kunne blive introduceret for GU10, da de ikke bruger ret meget strøm men stadig giver mere lys end traditionelle lyskilder. Det ville virkelig gøre det billigere at have lyst i Afrika. Jeg tror, det vil være en gode idé, hvis de som har internet klikkede ind på denne side:
og begyndte at overveje, om de ikke skulle have GU10 næste gange, de skulle investere i lys. Det tror jeg, de ville blive meget glade for i længden. GU10 er også meget små, altså LED lys er generelt ikke særlig store, og på den måde, vil det også være ret billigt at sende GU10 fra Danmark til Afrika. Det kunne i hvert fald være værd at overveje.
GU10 LED

GU10 på vej

Der er et stor marked i Afrika for nye initiativer som dette. Det er bare med at komme i gang fra vestens side, så  alle kommer til at høre om GU10. Der er et kæmpe marked, som man skal have fat i inden kineserne gør det. Det er bare med at komme i gang. Men der er allerede utrolig stor vækst i Afrika, så det er bare med at komme med på vognen, hvis man vil være med til at bygge landet op helt fra bunden, så man ikke kommer til at lave de samme fejltagelser, som man gjorde i Europa eller i USA. Der er grobund for, at man kan lave det bedste samfund, vi endnu har set, og det kan man starte med bare ved at starte med GU10. Som jeg plejer at sige, er GU10 lyset for Afrika. Det eneste der mangler, er bare at de selv indser dette. Læs mere om GU10 her: http://led247.dk/da/3-gu10-led-spot

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post