HDMI-kabler-enabling state of the art CONNECTIVITY

 

På en teknisk note, er HDMI, der står for High Definition Multimedia Interface den globale tilslutning medium standard, der er udviklet af en dedikeret konsortium af nogle store elektronikproducenter, som omfatter Hitachi, Toshiba, Panasonic, Silicon Image, Philips, Sony, samt som Thomson (RCA). HDMI er den “fremtidssikret” base eller fundament, hvorpå hviler transmission af videoer i high-definition og flerkanals lyd fra et stort udvalg af audio-, video-eller computer-produkter. Til denne dag, har lidt over 800 virksomheder formået at vedtage de HDMI-standarderne, og også er begyndt at bygge billige HDMI-kabler.

For en almindelig mand, er HDMI-kabler af høj kvalitet, helt digitalt i ét enkelt kabel løsning, der kan bruges til at lave alle dele af nye home entertainment-systemer fungerer sammen som en enhed, og dette er uanset hvem producenten er. HDMI kabel er de to-vejs platform, som også betyder, at de enkelte komponenter er i stand til at “tale” med hinanden, og derved være i stand til at udveksle kritisk info der giver mulighed for optimeringer og visse tilpasninger, der skal foretages automatisk. Dette sikrer en problemfri oplevelse med flere komponent operation, mens du bruger dyre såvel som billige HDMI-kabler.

En enkelt HDMI-stik normalt integrerer 19 par af kabel, der burde være på det meste de samme længde for at sende signalet digitale bits præcist. De bits skal ankomme til de krævede destinationer i perfekt synkroniseret måde, således at de tilstedeværende bestanddele på modtagende ende kan fortolke data. Dette er grunden til, at kommercielt tilgængelige billige HDMI-kabler er normalt konstrueret, skabt og testet til et niveau af ekstremt snævre tolerancer forud for at få emblazoned med en officiel HDMI-logo. Det er en af ​​de allerbedste og mest bekvemme måde at audio / video-forbindelse, at en person kan købe.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post