Hvad indebærer et highschool ophold i USA?

highschool i USA

Går du også med en drøm eller interesse for at tage på et års eller et semesters ophold på en highschool i USA? Som udvekslingsstudent udvikler du nye faglige kompetencer og får venner og minder for livet. Du bliver indlogeret hos en værtsfamilie og får kulturen helt tæt på livet. Highschool i USA er for dig, der er mellem 14 og 19 år, som er klar på at prøve noget helt nyt.

Herunder kan du læse mere om, hvordan hverdagen på en highschool i USA ser ud.

Er skoletiderne de samme i USA som i Danmark?

Et ophold på highschool i USA indebærer, at du går i skole fra mandag til fredag, som du allerede er vant til i Danmark. Mødetiderne kan variere fra highschool til highschool, men det svarer nogenlunde til de danske skoletider på de fleste highschools. Der vil naturligvis også være lektier og afleveringer, som du kender, men al undervisning vil foregå på engelsk – udover sprogfag i fremmedsprog – så dit engelske vil blive helt flydende og finpudset.

Fritiden i USA

Selvom du kommer til at bruge meget tid i skolen, er der også fritid i hverdagene efter timerne og i weekenderne. Her kan det være en rigtig god idé at begynde til en sportsgren af en art. Du vil hurtigt møde nye mennesker og få et helt særligt og unikt fællesskab gennem sporten. Det kan også være noget helt andet end sport – f.eks. en kreativ aktivitet eller lignende. Det essentielle er, at du dyrker noget udover skolen, så du møder forskellige mennesker.

Hvordan kommer jeg på et highschool ophold i USA?

Der findes adskillige organisationer, du kan tage på et udlandsophold med. Organisationerne er eksperter i at få elever fra Danmark trygt til USA og finde den rette highschool. Læs mere her om highschool i USA.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these