I dag købte jeg min første omgang af weightgainer

 

Det ingen hemmelighed at jeg igennem længerer tid har set mig lun på weightgainer i forhold til at jeg skal til at starte med min træning. Min plan er at træne 3 eller 5 gange om ugen, og få en af mine venne til at lave et fitness program. Dette program går ud på at man for eksempel laver en split, hvor man den ene dag træner mave og ryg, og den næste dag træner biceps og bryst. Det er meget sjovt, og fungerer i følge min kammerat og nogle nære bekendtskaber rimlig godt.

Det personlige problem for mig i forhold til min træning, er at jeg har læst rundt omkring på internettet(Ja jeg ved godt man ikke skal stole på alt man læser), at man skal tage vægt på her i blandt fedt, for at kunne påtage så betydelig muskelmasse. Så jeg er kommet i et lille dilemma i dette tilfælde, for hvad gør jeg. Skal jeg investerer i en masse weightgainer, eller blot ignorer det faktum at jeg kan træne uden nytte. Jeg er bare også bange for at blive ”tyk” ved at tage dette præparat, men det må man vel tage som det kommer. Og det gjorde jeg så.

Jeg endte med at tage forbi den lokale fitness shop. De sælger alt fra aminosyre, til proteinpulver og heldigvis solgte de også weightgainer. Så jeg købte det for et par hundrede kroner, og jeg var nede og træne for at prøve det af. Så efter træningen blandede jeg det med vand, og drak det hurtigt.

Jeg har nemlig læst et sted på internettet, at man skal drikke det indenfor 30 minutter efter endt træning. Så det endte simpelthen med at jeg fik påtaget mig en masse muskelmasse, og nu er jeg super glad for det resultat jeg helt sikkert kommer til at opnå med dette skønne produkt.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these