Leder du efter et slankekursus?

 

Der er ingen tvivl om at et slankekursus i de flestes øjne er den mest ideele måde at påbegynde et succesfuldt vægttab og slankekur med høj succesrate på. For hvis man tage udgangspunkt i det man lærer på et slankekursus, så er der ikke langtid før man sætter sig ned og skriver sine mål ned i forhold til hvad dette slankekursus skal medfører, og herefter så er der ikke langt fra mål til aktion. Personligt kender jeg flere i min omgangskreds, hvor mange af dem var overvægtige eller fede. Jeg vil vove og påstå at mere end 40% havde et problem med deres livsstil og vægt. De to ting går hånd i hånd, altså livsstil og den vægt man besidder.

Fordi hvis du har en usund livsstil, så er du med sikkerhed også overvægtig eller fed, medmindre du selvfølgelig er født med et abnormalt højt stofskifte. For så kan man næsten æde og spise hvad man vil, uden at tage ét gram fedt på. Dette er dog ikke at foretrække, da der også er en masse ulemper ved dette.

Ved et slankekursus opnår du og lærer redskaber som du kan bruge i din dagligdag. Det kan for eksempel være psykiske hjælpemidler til at undgå trøstespisning, og at tage de usunde ting ned i indkøbskurven. Personligt synes jeg det er lettere at handle 1 gang om ugen, for så undgår man at købe alle disse unødvendige og fedmende ting. Mine kammerater blev anbefalet dette slankekursus(Altså  kun dem der havde brug for at slanke sig, ikke de normalvægtige det ville være lidt eller meget unødvendigt), og de kom altså på  dette kursus, som har lært dem så meget. Nu spiser de nærmest sundere end mig, og jeg er rimlig tynd, så jeg føler mig nærmest tyk nå jeg hører om deres unormale sunde og gode livsstil. Men jeg er da glad på deres vegne, selvfølgelig.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these