Maling og farver!

Selv hvis du er en fan af stærke farver, og din vilde fantasi presser dig til at vælge dem alle for at male dit hus, så  bør du vide, at ikke alle dine foretrukne kombinationer er lige gode til væggene i dit hus. Dette betyder ikke, at du bør vælge maling farver som alle bruger, men du bør i det mindste kende de forskellige tendenser og hvordan du kan kombinere dem. For eksempel kan du ikke male væggene i dit værelse i stærk rød, hvis du ønsker at studere der inde – det er der ihvertfald mange der ikke vil være vilde med.

Hvis du ikke kan afgøre hvilken farve du skal bruge, så kan du alternativt gå i butikken og købe små mængder af dine foretrukne farver. På denne måde vil du kunne teste og se dem på overfladen, som du har brug for at male, og faktisk se om det er sådan som du vil have det. I tilfælde af at du ikke kan lide en af de farver, så er det meget godt at du har taget små bøtter med hjem – du vil ikke sidde fast med store mængder af unødvendige maling, og måske vil du stadig bruge det til forskellige små områder. Selvfølgelig kunne du prøve at forestille dig, hvordan forskellige farver så ud på dine vægge, men desværre er det nok bare ikke den bedste løsning.

Derudover kan du bruge „prøve plader”, men de er nok ikke mere relevante end malingen i sig selv, hvor du kan se den „live” der hvor der rent faktisk skal males. At skulle vælge farve er selvfølgelig en stor beslutning at tage, men langt de fleste gange tager man det rigtige valg, så hvorfor skulle du ikke også  kunne tage det rigtige valg?

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these