Opdag nye ting i KBH

For 3 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en veninde.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at starte med blev jeg noget fortørnet, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var de egentlig nemme at køre på.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til Wind, som var det program jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Oplevelser og bevægelse i storbyens rum

Inspireret så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum på en helt anden måde. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en slags rulleskøjter. Inliners er karakteriseret ved kun at have en række hjul. Det er derfor de hedder inliners. Det er så morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg gik i panik og resultatet var selvfølgelig at jeg styrtede.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der hørte mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres kamp da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve Floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile afsted med compound bue på Amagers Action Center, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, prøve at bruge hardball guns udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at lære at lave poledance under ordnede forhold.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these