Proteinpulver

Det nok mest brugte kosttilskud indenfor trænings verden er proteinpulver. Der findes utallige opskrifter hvor man kan benytte sig af det populære produkt proteinpulver, til at få mere fyld og gøre det hele lidt sundere.

 

Når man træner meget og går op i både træning og kost, har de fleste sikkert en ugentligt eller en dag om måneden hvor de har en såkaldt “Cheat day” på cheat days spiser man mad man normalt ikke vil spise for ikke at løbe død i at spise efter en stram diæt.

En af de ting man kan gøre hvis man ønsker noget rigtig lækkert selvom det ikke ligefrem er ens cheat day, er at bage protein pandekager.

Nu tænker du sikkert hvad protein pandekager er? Det er ganske simpelt en pandekage opskrift der indeholder proteinpulver.

Opskriften på på proteinpulver pandekager

For at lave proteinpulver pandekager skal du bruge 150 gram Havregryn, 7 dl Skummetmælk, 4 Æggehvider, 40-60 gram proteinpulver, 5 gram Kanel, 45 gram Mel, 5 gram salt og sidst, men ikke mindst skal du bruge noget sødemiddel. Der skal bruges cirka 1 tsk med sødemiddel. Du kan selv bestemme hvilken form for sødemiddel du vil bruge, men det anbefales at bruge sirup.

 

Når du nu har lavet dejen og lavet dine pandekager med proteinpulver, er det tid til at spise dem. De mætter utroligt meget, så hvis du ikke kan spise alle sammen på engang, kan du let gemme dem til dagen efter og få lidt ekstra godt der.

Det er lige meget hvilken smag ens proteinpulver har. Det handler bare om at prøve sig frem, og finde den proteinpulver du synes der smager bedst i dine protein pandekager. Proteinpulver kan fås i mange forskellige smagsvarianter, så der er en smag for alle. det kan være at du ønsker proteinpulver med kakao smag til dine pandekager.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post