Rygestoppet

Farmand

Min far  havde længe været efter mig med mine smøger, og det faktum at jeg  røg, selvom jeg kom fra en røgfri ja faktisk anti ryger familie, hvor  det var meget ilde set at ryge, men ikke desto mindre havde jeg altid  været en form for det sorte for, og det undrede da heller ike nogen  i familien at det var lige netop mig der skulle ryge, når det endelig  var en der skulle ryge.

Ikke desto mindre var min far efter mig, og  han sendte altid gode råd og hjemmesider med hjælp til rygestop til  mail, og jeg var ved at gå amok over dette, for jeg skulle nok selv  finde en måde at stoppe på når jeg engang havde lyst, og det han  havde gang i, provokerede mig såmænd bare mere til at blive ved med  at ryge, så han ikke skulle få ret.

Det endte også med at jeg fortalte  ham dette, og han spurgte mig så om han måtte vise mig en sidste ting,  og så skulle han nok droppe emnet resten af hans dage. Jeg sagde ja  til dette, da det lød på ham som om han havde fundet noget vigtigt  for ham. Han viste mig en hjemmeside, hvorpå man kunne købe e cigaretter  med nikotin, se mere her, og jeg må sige at det faktisk lød meget interessant, da jeg ikke  havde hørt om det før og jeg godt kunne forestille mig selv med e  cigaretter med nikotin, som en del af en løsning på min rygning hvis  jeg engang fik lyst til at stoppe. Det havde jeg dog ikke i det øjeblik,  og jeg sagde tak til min far for at vise mig det, og sagde at det godt  kunne være en mulighed i fremtiden, men at e cigaretter med nikotin  ikke var noget for mig i øjeblikket. Min far tog det pænt og lovede  også hvad han holdte, og ikke mindre end et halvt år efter besøgte  jeg siden med e cigaretter med nikotin, og købte mig en, og jeg har  ikke røget siden jeg begyndte med e cigaretter med nikotin.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these