Scotte pille fyr er sagen

 

Her vil jeg lige kort bruge lidt tid på at give  dig en ide om at noget kan være en skrøne uden at man tror det, og  noget kan måske modsat også være sandt selvom man tror det er  en skrøne. Sagen er at jeg i dette kommende tilfælde der handler om Scotte  pillefyr ikke ved, hvad der er sandt og hvad der er  falskt. Jeg har hørt om et pillefyr ved navn af mærket scotte opkaldt  efter en skotte i kilt. Ja, Scotte pillefyr, sådan hedder det, det  gør det altså.

pillefyr Og om det er varmt nok til at man kan varme en kop  te oven på det der Scotte pillefyr, det melder historien altså ikke  lige noget om. Faktisk ved jeg ikke hvad der er så specielt ved det  Scotte pillefyr, med noget tiltaler mig ved navnet på det. Jeg synes  det er en sjov historie hvis det virkelig passer, at det er blevet opfundet  og så herefter opkaldt efter en skots person i en traditionel klædedragt.  Men ja det kan være det passer, og det kan være, at det ikke gør.

Og måske er historien slet ikke så sjov endda, det kan jeg ikke beslutte  mig for, men pyt nu også være med det. Hovedsagen er vel at det hedder

Scotte pillefyr og så kan man tage det for hvad man vil, og gøre med  informationerne som man vil. Eller det kan man selvfølgelig også lade  være med hvis det så er det man vil. Generelt er en historie om et  pillefyr vel ikke det allermest sindsoprivende man kan komme i tanke  om. Men hvis man ikke lige har andet i ærmet kan en næsten sjov historie  jo også undtagelsesvist blive en sjov historie. Det kan man vælge  som man vil, og så gøre det eller lade være.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these