Sikker el smøg

Der er endeligt blevet designet en el smøg, som jeg med garanti helt sikkert kommer til at virke. Der er nemlig ingen tvivl om, at jeg fandt ud af, hvad der rent faktisk var muligt at få med fra dette niveau. Der er jo slet ingen tvivl om, at vi alle sammen i meget lang tid, virkeligt har manglet en el smøg der kunne gøre hvad denne el smøg altså kan. Der er slet ingen tvivl om, at vi er så glade for det, at vi slet ikke ved hvad vi lige skal gøre af os selv. Der er dog ingen tvivl om, at vi er nødt til at gøre et eller andet. Vi kan jo ikke blive ved med at sidde her og bare tænke over, hvad der rent faktisk foregår. det går simpelthen bare ikke, og vi er jo nødt til at gøre et eller andet.e-cigarettes Det er altså så dejligt, at jeg slet ikke lige ved hvad jeg skal gøre ved det. Det er altså noget som jeg virkeligt nyder, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke producenten af denne nye el smøg.

Tak til el smøg

Der er jo slet ingen tvivl om, at når jeg først har fået denne el smøg i min mund, at jeg ikke kommer til at kunne kontrollere. Jeg kommer aldrig til at ryge rigtigt igen, og der er jo slet ingen tvivl om, at jeg virkeligt kommer til at mangle det. Det er nemlig sådan, at jeg virkeligt elsker at ryge en smøg. Der er ingen tvivl om, at det slet ikke er det samme som at bruge en el smøg. Der er dog heller ingen tvivl om, at en el smøg er meget mere sund, og ikke skader mig på samme måde. Det er nok også derfor at jeg ender med en el smøg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *