Styrk nærværet i parforholdet

Det kan være svært at prioritere hinanden i en hektisk hverdag hvor børnene skal køres i skole og til fritidsaktiviteter, samtidigt med, at man har et fuldtidsjob man skal passe og et hjem man skal holde. Den ene dag kan hurtigt komme til at tage den anden, og i den tid, kan det være svært at få tid til noget af det mere intime i parforholdet. Det kan imidlertid være vigtigt at prioritere, da de intime øjeblikke styrker nærværet og følelsen af at holde sammen.

Intimitet giver mentalt velvære

Når man kan være intime sammen styrker det faktisk begge parters mentale sundhed. Den fysiske kropskontakt giver en god følelse i kroppen og sænker de stresshormoner, der sagtens kan være i kroppen, når man prøver at få en hektisk hverdag til at fungere. Det kan være svært at få de intime øjeblikke til at være lige så spændende som de var, da man indledte forholdet. Lidt ekstra hjælp kan her være en stor fordel. Man kan bl.a. overveje forskellige former for sexlegetøj såsom penisringe, som kan få manden til at holde længere og kvinden til at opnå øget nydelse. Sexlegetøj som penisringe er utroligt populære, netop fordi det øger oplevelsen for begge parter.

En god hverdag med mindre stress

Der kan være mange måder at styrke nærværet i parforholdet på. Det kan bl.a. være som tidligere nævnt at gøre noget ekstra ud af de intime øjeblikke. Det kan imidlertid også være at tage ud at spise sammen, gå en tur på stranden eller andre ting. Sørg for f.eks. at komme på nogle dates, hvor man laver noget andet end hvad hverdagen tilbyder. På den måde kan man holde gnisten i parforholdet ved lige. Ture i naturen vil ofte også hjælpe på at sænke ens stressniveau. Måske kan en lang gåtur med frokost i naturen være en måde at genfinde lidt nærvær i parforholdet? Prøv det af, så I kan genvinde nærværet i parforholdet.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these