Tag med fjernstyret traktor på tur

Da jeg nåede frem til Macondo gav jeg byens overhoved en fjernstyret traktor i fødselsdagsgave. Hun kiggede på mig med store øjne og sagde ”Wasabi”, som betyder ”tak” på idiot sprog. Jeg foreslog om vi ikke skulle lave en udflugt hvor vi hver i sær havde en fjernstyret traktor med. Det sagde hun ”Okkenok” til, hvilket betyder ”okay, det kan vi godt”. Det tog mig noget tid at lære de indfødtes sprog, men nu sidder den der efterhånden. Tænk at de hunde ikke kan lære dansk når de kommer til Danmark. Den tanke gjorde mig selvfølgelig lidt aggresiv, så jeg tog en fjernstyret traktor, som jeg havde med, ved navn Kirsteiner, og sendte den på et morderisk togt gennem gaderne en nat, hvor den slog 200 indfødte ihjel. Satans, nu gjorde jeg det igen! Nå, men efter den omgang var det selvfølgelig endnu mere nødvendigt med en forsonings udflugt med borgmesteren, der hed ”Huhej”. Vi tog afsted med en fjernstyret traktor hver, jeg havde Karsten med (min yndlings) og hun havde fået en fjernstyret traktor der hedder Kirstodonten, fordi den er så mega fed.

En fjernstyret traktor gør sig nyttig

På turen mødte vi en mand der var ude for at finde ud af hvad lykken består i. Han havde en lille bog med. Manden var meget ked af det, fordi han var så ufatteligt sulten.

”Den klarer jeg”, sagde Karsten, og så gik han ellers ind i skoven for at plukke bær til professoren. Han kom tilbage med hele skovlen fuld af bær og brød som han havde bagt i en ler ovn som han lige hurtigt havde stykket sammen. Og eftersom en fjernstyret traktor altid er udstyret med et stort hjerte, gav han hele molevitten til lykke-professoren.

”TUSIND TAK” skreg professoren, og så skrev han i sig bog: ”Regel nr. 457: Lykken er, at få bær og brød tilberedt af en fjernstyret traktor”

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these