Unikke polterabend temaer at overveje

 

For bachelorettes der ønsker at undgå den “girly-tema ‘bachelorette parter, så prøv en pirat-tema fest! Splurge på et skib leje (eller middag cruise) eller blot planlægge et piraternes picnic på en lokal strand eller flod. Glem ikke at give hver bachelorette og hendes brudepiger en brugerdefineret klap for øjet for aftenen. Du kan også få brugerdefinerede bandanas og legetøj sværd til polterabend. Bar hopping med plastik sværd kan blive til helt eventyr. Hvis du går ud, dekorere bachelorette bil med en pirat flag!

For endnu mere sjov tilføje et skattekort skattejagt til polterabend aktiviteter. Hver pige elsker chokolade! Hvorfor ikke lave en chokolade polterabend tema så godt? Hvis det er derhjemme får en chokolade fondue springvand og masser af frugt til dyppes.

Hvis du går ud arm din brudepiger med Hershey sirup, flødeskum og kirsebær, så du kan lave improviserede polterabend hekseafbrændinger … og derefter se, hvem du kan få til at slikke dem rene! Spørg fyre til at betale nogle beløb for at få et kys fra bachelorette og derefter give hende en pose af Hershey er kys til uddele hvis hun ikke ønsker at kysse ham!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these